5.11.2015 – första förkylningen

Det var inte alls meningen att lämna er i sådan tystnad, men då jag inte tröstat en liten som gått och dragit på sig sin första förkylning, så har jag gått fullständigt in i mitt ”lilla projekt” här hemma. Det går sakta men säkert framåt. Imorgon skall jag berätta lite mer om vad det egentligen är jag håller på med! Men nu måste jag försöka få en ynkling att inse att det är skönt att sova, och att små bebisar skall sova den här tiden… Och helst hela nätter också.

image

Läste förresten Linns tips om en mer lättläst blogg och nickade instämmande redan från första punkten. Vet ni hur många gånger jag letat efter den där ikonen som ger jämna spaltkanter!? Många. Och nu plötsligt fanns den där! WordPress måste har varit jäkligt snabba på att ta till sig Linns tips. Eller så har den funnits där hela tiden, men jag har bara inte sett den då jag oftast bloggar från paddan eller mobilen. För den finns i varje fall inte i appen, eller? Sak samma. Vad tycker ni? Är det trevligare att läsa en text med raka spalter på båda sidor, eller får texten lika gärna vara vänstercentrerad?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *