5.11.2014 – Ny graviditetsvecka

Det är onsdag idag, det betyder att jag går in i en ny graviditetsvecka. Vecka 16 redan! Jag vågar nästan påstå att illamåendet börjar vara på den bättre sidan *knack i trä*, eller i alla fall lyckas jag tidvis må så pass bra att jag glömmer bort att må illa. Detta förutsätter dock att jag äter väldigt tätt, men maten smakar fortfarande inte riktigt så det blir lite knepigt… Att stå i köket och fixa ihop mat själv är helt uteslutet, då kommer spyreflexerna direkt. Men som tur har jag en snäll mamma och svärmor som bjuder på mat titt som tätt, samt skickar med till jobbet åt mig.

Håller på att skriva ihop en kort berättelse från skedet då jag ”plussade” som jag tänkte lägga upp här senare. Så stay tuned om ni är intresserade av det!

145___11

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Nej men grattis 🙂 Därför du skrivit om tröttheten! Slank och fräsch ser du ut, men snart kommer magen bara att explodera!

    1. Tack 😊 ja herregud, så jag var ttött där ett tag! Men nu har det lättat. Haha, ja ännu syns det inte så mycket (mest för mig själv säkert) men kan tänka mig att det börjar hända grejer snart 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *