5.10.2018 – En kamp som är vår att vinna

Det senaste året har varit ett tufft år för många i min omgivning. Vänner, vänners föräldrar och andra ytligt bekanta har drabbats av cancer i olika former. Och det är så skrämmande att se. Att den finns ÖVERALLT. Så nära inpå. Vissa har besegrat den. Vissa kämpar på mot den som bäst. Och vissa har förlorat kampen. Det är en sjukdom som jag är fruktansvärt rädd för och som jag vet att kommer att drabba ytterligare många vänner och bekanta under min livstid. Men det är också en sjukdom som jag hoppas och tror att vi kommer att hitta ett effektivare botemedel mot. Därför hoppas jag av hela mitt hjärta att ni vill vara med och stöda det här.

Ifjol slog BK-46 dam- och herrlag ihop sig och startade en Rosa bandet insamling där vi samlade in nästan 1500€ till cancerforskning. I år kör vi på igen och ni hittar vår insamling här. Snälla gå in och skänk en liten slant. Varje euro är hemåt och varje euro gör nytta. Glöm inte det. ❤️

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *