5.10.2013 – En lördag morgon

Åååh, vad skönt det var att vakna upp utvilad imorse, även om det kom med en släng av huvudvärk. Somnade vid halv elva igår kväll och vaknade redan en halv timme innan klockan skulle ringa imorse. Fick därmed gott om tid att sitta framför TVn med min frukost och zappa mellan kanaler utan att hitta nånting speciellt att titta på. Tände ett par ljus och bara myste för mig själv.
 
Tror det gjorde gott med denna lugna stund, för resten av dagen är fullproppad med program. Fast bara roligt sådant! Först några timmar jobb såklart, men sedan blir det handbollsmatch (herrmatch), stallet och eventuellt en till handbollsmatch på kvällen (A-flickor). Killen är på jobb över helgen, så jag får planera programmet helt hur jag vill och bara göra sådant jag tycker om. Sådana helger behövs också ibland.
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *