5.1.2018 – mellanrapport och frågestund

Vad gör man när ena barnet leker på farmor och farfars hotell och andra sover i vagnen? Jo, man slänger sig i solstolen, börjar på en ny bok och hämtar en latte i baren. LIFVET.

Fjärde dagen på raken med kanonväder. Men imorgon och på söndag har det lovats lite sämre, så då får det bli några riktigt ordentliga träningspass, lite mer tid i lekrummet istället för poolen och kanske lite shopping.

Men nu skall jag inte blogga bort denna dyrbara tid utan återgå till boken. Tänkte dock att vi kan köra en liten frågestund här på bloggen, det är ju evigheter sen jag hade en sån. Här är säkert några nya läsare som inte riktigt hänger med i svängarna om vem jag är, vad jag gör osv. Så fråga på, så svarar jag på era frågor under helgen om vädret är sämre!

You may also like

8 kommentarer

 1. Jag har en fråga! 😊 Hur ser era planer för framtiden ut? Kommer din sambo fortsätta jobba i Sverige och du bo med barnen i Finland? Hur tycker du det har funkat att göra på det sättet med två barn?

 2. Jag är också nyfiken på samma som Hanna frågade om 🙂
  När tänker du börja jobba igen och med vad? Gör gärna också ett inlägg med tips om att resa med barn och hur ni gör när ni reser.

 3. Hur har ni råd att resa så mycket, köpa sommarstuga, renovera etc medan du är mammaledig? (om man får fråga)
  Hur stor åldersskildnad är det mellan Minou och Milton? Är det passligt, tycker du?
  Hur ser din vardag ut? (tex ett en bild i timmen bloggpost)

 4. Blir det någon gång ett tredje barn, eller är två max?! Bästa och sämsta med att vara mamma? Och så önskar jag ditt bästa vardagsmiddagsrecept tack 🙂

 5. tänker du inte fortsätta jobba inom bokföring nu när du är utbildad inom det? Va skulle du VILLA jobba med om du fick bestämma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *