5.1.2017 – Beemoo Sport Kombo

Dagen innan julafton anlände ett stort paket på posten. Det fick dock stå oöppnat i tamburen fram tills dagen innan avfärd. Jag visste nämligen exakt vad det var frågan om för paket, och även om det kliade som sjutton i fingrarna på mig att få ta det i användning på en gång, så var det något som var ämnat för resan. Kan ni gissa vad? Jo, en sprillans ny vagn. Och inte vilken vagn som helst, en springvagn. En Beemoo Sport Kombo.

img_5657

Vi har ännu inte hunnit provspringa vagnen, men den har fått vara med på många promenader och jag ÄLSKAR den redan! Alltså den går på inga vis att jämföra med vår gamla resevagn. Den är bekväm att köra, superstabil på vägen, mjuk och lätthanterlig. Som ni ser har den stabila däck som går att fylla och ta ut luft ur med ventiler. Det går dessutom enkelt att ta löst däcken med en snabb klickfunktion om man behöver fälla ihop vagnen så liten som möjligt.

img_5660

Den har ett jätte bra grepp vid handtagen och självklart förvaringskoppar för drickaflaskor, vilket är ett måste att ha med sig om man skall ut och springa i den här värmen. Det finns även ett väldigt bra förvaringsfack med lock på mellan flaskhållarna. Där kan man förvara annat viktigt som man vill ha med sig, så som telefon, nycklar, pengar…

Annat som jag reagerat positivt på är att vagnens sufflett går att dra väldigt långt ner och ger därmed ett jätte bra solskydd. Eftersom ryggstödet går att fälla ganska långt bak i liggläge kan Minou bra sova i vagnen medan man är ute och promenerar/springer, utan att man behöver oroa sig för att solen skall störa henne!

img_5651

Vagnen kommer från Jollyroom och finns i flera olika färger. De har ju ett helt gigantiskt utbud av barnvagnar, men vi ville pröva på just en springvagn den här gången och det ångrar vi inte en sekund. Den har alla funktioner som en vanlig vagn har, den är bara tusen gånger smidigare. Killen har så här långt kommenterat hur nöjd han är över vagnen varje gång han kör. Jag lovar, varje gång! Jag fnissar bara inombords och undrar för mig själv hur många gånger han skall orka påpeka det innan han tröttnar.

-i samarbete med Jollyroom.fi-

You may also like

2 kommentarer

    1. Vi har varit jätte nöjda med den! 👌🏽 det enda dåliga är att vagnen börjar skaka då man går raskt om man inte har framhjulet låst (som man ska ha då man springer).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *