4.9.2018 – Ny garderob inför dagisstarten

-I SAMARBETE MED LINDEX, INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS-

Vi har nu varit på inskolning vår sista dag och imorgon drar dagis igång på allvar. Eftersom Minou tydligen växt en hel del under sommaren så har vi fått uppdatera hennes garderob rejält inför dagisstarten! Som den kräsna och envisa lilla flicka hon är så har hon i stort sett fått välja sina nya kläder själv. Med lite åsikter och inblandning av mig förstås.

Som jag sagt tidigare så tycker jag Lindex småbarnskläder är så fina, så jag är helt okej med det mesta hon väljer. Men det här är en färgskala jag är lite extra svag för. Puderrosa, grått, svart och puderblått. Vilket kanske syns på våra köp… Så kanske jag haft ett lite större inflytande i klädvalen än jag trott… 😉

Här har jag parat ihop några outfits från våra köp.

Blus / Tunika / Leggings / Innetossor

College / Leggings / Ryggväska

Leggings / College / Tunika

 

Nu skall jag plocka fram morgondagens outfits och förbereda så mycket som det går. Allt för att underlätta morgonrumban. Det kommer att bli en tuff dag, mest för mig och Milton! Minou har stormtrivts från första sekund på sin nya avdelning, men Milton har haft det väldigt kämpigt på inskolningen. Stackars liten. Mitt hjärta kommer att brista då jag blir tvungen att lämna honom där i full gråt.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *