4.9.2017 – läsvärt inlägg

Min vän Linn är ju en klok kvinna med många vettiga synpunkter, och hon är inte dålig på att formulera sina tankar i text heller. Imorse levererade hon igen ett väldigt läsvärt inlägg som jag tycker ni skall läsa (och vidarebefordra till Antti Rinne i mån av möjlighet) om ni inte gjort det redan.

Trots att jag fortfarande har åtta månader kvar av mammaledigheten så funderar jag väldigt mycket på vad jag skall göra sen. Jag är färdig från skolan (fick hem examensbetyget i fredags faktiskt) men har inget jobb att gå tillbaka till då mammaledigheten tar slut. Jag är en sjuhelsikes bra arbetare och en tillgång för vilket företag som helst. Det vet jag, men tyvärr inte företaget jag kommer att söka jobb hos. Och jag inser att jag inte är så värst attraktiv på arbetsmarknaden i och med att jag har två små barn hemma. Hur sorgligt är inte detta? Tänk så mycket potential företagen går miste om bara på grund av dessa trångsynta och gammalmodiga värderingar.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *