4.9.2016 – Söndag

I fredags ställde vi till med lite spontan mini-kräftis här hemma. Det slutade med utgång och jag var därmed väldigt trött hela dagen igår. Jag var ändå tvungen att aktivera mig rätt tidigt då jag skulle vara sekreterare på en handbolls cup för juniorer i Karis under förmiddagen, så jag hämtade upp Minou från sin farmor och förde henne vidare till nästa barnvakt (mormor & morfar). När jag var klar med mitt pass checkade jag själv in hos föräldrarna och tog en välbehövlig tupplur i gamla flickrummet. Så skönt. Kvällen gick inte heller i många knop, det blev mest golvlekar och soffhäng i vardagsrummet.

Men idag, idag är vi lite piggare igen. Vi skall strax kila ner till parken för att leka och senare åka ut till svärföräldrarnas stuga på födelsedagslunch. Bäddat för en bra söndag alltså!

image

Här har vi nya håret förresten. Det blev mycket kortare än jag hade tänkt mig, hade tänkt mig en page med mycket lutning. Alltså mer längd framtill än det är nu. Men vad sjutton, det växer ju ut så fort, så det är inte så farligt.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Wow supersnygg i nya håret! Har alltid tyckt du påminner väldigt mycket om en australiensk bloggare (harper&harley, googla!) Och med den där frillan ser ni ännu mer lik ut haha 🙂

    1. Tack, vad roligt att höra att du tycker det! 🙂 Jag har aldrig sett hennes blogg, men googlade den nyss och jag förstår att du tycker att vi påminner. Lite likheter ser jag kanske också, men skulle nog aldrig tänka på det själv om jag såg henne tror jag 😀 Man har ju alltid lite annan bild av sig själv än vad andra har, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *