4.9.2014 – dag tre

Vi trodde verkligen att vi skulle klara oss undan regnet igår eftersom molnen som drog in inte såg så himla regnsjuka ut, så vi tänkte att det skulle vara passligt väder för lite stadshäng i Lefkas. Det slutade med att vi satt strandade på en liten restaurang i ett par timmar på vägen. Regnet öste ner och ville aldrig sluta. Så vi sysselsatte oss med lunch och yatzy i ett par timmar innan vi gav upp och fortsatte vidare i regnet.

image

image

Efter en stund av spöregn inne i Lefkas tittade solen äntligen fram och himlen började få den där ljusblåa färgen man alltid önskar att den skulle ha. Så vi moppade tillbaka hemåt och fick faktiskt en riktigt fin och solig kväll hemma i Nidri också. Vi låg och njöt av kvällssolens värme en liten stund och tog sedan ett långt kvällssim.

image

Nu är vi inne på en ny dag, och guess what!? REGN! Börjar bli riktigt trött på det här vädret. Den enda färgen jag kommer att ha när vi kommer hem är röda prickar av alla myggbett jag samlat på mig under nätterna.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Läste just att en galen regnstorm dragit över sydöstra Europa denna vecka, alltså just precis över delar av Grekland. Men den lär avstanna redan imorgon. Kollade upp detta eftersom vi åker till Italien på måndag, där har det också regnat hela veckan! Försök njuta trots vädret och hoppas att det klarnar till helgen 🙂

    1. Aah, kan nog hända att det var lite av den som drog över här då! Regna och blåste nog ganska rejält tidvis. Tack, hoppas också på att det skall bli strålande till helgen så vi får lite fräknar på näsan iaf 🙂 ha en jätte skön resa till Italien och hoppas vädret blir bättre tills dess!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *