4.8.2017 – fredag

Godmorgon! Här har vi haft en riktigt hyfsad natt, fick sova 4h i ett kör mellan 01.15 och 05.30. Det behövdes nog. Hade två etappers sömn á 30min i bagaget sedan onsdag morgon innan dess, så även om mammahormonerna är fantastiska och bjuder på massvis av energi tror jag nog kroppen och knoppen är glada över lite sömn.

Eftersom lillebror var så liten och vägde under 3kg (2980g) vid födseln så blir vi tvungna att stanna här på BB ytterligare en natt för observation. Det hör till att blodsockret (?) skall följas upp i 48h efteråt på så små barn, så vi får väl vara göra som vi blir tillsagda och hänga här ett dygn till. Inte så tokigt med tanke på att man blir serverad mat 5 gånger om dagen och har fri tillgång till blöjor och allt annat som behövs för både sig själv och barnet efter en förlossning, men jag saknar såklart Minou och vill gärna hem till henne! Har avsiktligt hållit henne borta härifrån eftersom jag vill att hon träffar sin lillebror i sin trygga hemmamiljö första gången. Lillebrors ankomst har ju inte varit speciellt efterlängtad eller välkommen från hennes sida, så jag tror det är bättre att hon får se honom där istället för att bara komma hit en sväng för att sedan måsta lämna sin mamma kvar med lillebror på sjukhuset igen.

Nu skall jag börja läsa på en ny Kepler bok tills lillebror vaknar och vill ha nästa matranson. Hade förresten glömt hur raka rör det är på de här små. Det bubblar konstant till i baken och så är det ett klisterlass i blöjan, haha!

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *