4.8.2016 – Besök från dagiset

Imorse fick vi besök av Minous blivande dagis”tant”. Det är något nytt som de börjat med på vissa dagisar, hembesök. Då får barnet träffa personen som kommer att sköta dem i sin egen hemmiljö första gången och på så vis kanske känna sig tryggare när de sedan kommer till den nya platsen och där är en person som de känner igen från tidigare. Låter helt logiskt, tycker jag. På måndag ska vi hälsa på hos dem (på dagiset) en kortis, innan vi sedan börjar den riktiga inskolningen därpå följande vecka.

Just nu känns det hela helt okej. Men få se hur det går sedan då jag skall lämna henne ensam där för första gången. Då står jag väl och fulgråter bakom dagisväggen så fort jag stängt dörren efter mig…

image

Lilla, lilla loppan. När blev du så stor?

You may also like

Inga kommentarer

    1. Det blir vuxenstudier ett år framöver i alla fall! Kommer jag sen över något trevligt jobb under vägen så kommer jag nog inte att tacka nej till det heller 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *