4.8.2014 – jag lever nog

Jag är medveten om att det gått en hel evighet sen jag uppdaterade sist, men jag har så himla mycket att stå i just nu så jag har faktiskt inte haft tid att tillbringa en minut framför datorn. På lördag kväll var vi på den legendariska gårdsfesten som Nina och hennes grek ställer till med varje år, men annars har jag bara jobbat dygnet runt. Och idag varit i skolan några timmar under förmiddagen på introduktionsdag. På onsdag är det tänkt att jag skall öppna nya butiken och jag är nog en god bit på väg nu, men är skeptisk till att jag skall få allting så tip top som jag skulle önska tills dess. We’ll see.

image

Själv har jag inte plockat fram kameran en enda gång den senaste veckan, men jag lånade helt kallt Ninas gruppbild från lördagen. Också något som tas varje år, vilket är jätte kul!

Nu skall jag hoppa i duschen och sedan stupa i säng, blir lång dag imorgon igen. Jag får helt enkelt återkomma när jag har ett liv igen.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *