4.7.2016 – parkdejt och intervallträning

Jag vet inte vad det är med Minou, men man kan inte alls vara ensam hemma med henne för tillfället. Hon verkar så uttråkad och går runt och smågnäller över småsaker hela tiden. Men så fort vi får sällskap eller går ut någonstans så är hon hur nöjd som helst igen. Som tur så hade vi bestämt dejt med min barndomskompis och hennes tre barn (den yngsta lika gammal som Minou) i lekparken i förmiddags. Där hängde vi i närmare två timmar och fröken var hur nöjd som helst.

imageHär sitter tjejerna. Man kunde nästan tro att de var tvillingar!

Nu sover damen och jag passar på att äta lunch i lugn och ro. Dagens lunchtallrik blev en sallad på spenat, gurka, tomat, getost och festaost + kycklingomelett röra med grekisk youghurt till. Så gott. Det ser kanske inte så värst smakligt ut, men testa. Rör ihop allting till en enda röra så ska ni få se hur smaskigt det är.

image

Ikväll står två timmar intervall- och hoppträning på schemat. Tidigare har vi kört backträning på måndagar, men den här gånger står det intervall på programmet, så få se vad vi har för roligt att vänta idag. Är nästan lite nervös, haha!

You may also like

Inga kommentarer

  1. Precis lika är det med min tjej som är ganska lika gammal som Minou, så fort vi är hemma är det bara gnäll och skrik men är vi borta/träffar andra är hon som solen. Så alla tror ju hon är världens gladaste medan jag bara

    1. ….(någon som tryckte på skicka här) får stå ut med gnäll och hon verkar mest bara uttråkad å vill testa mammas nerver hela tiden.

      1. Det måste ju vara något märkligt stadie de går igenom.. Kanske bra att de (eller Minou iaf) får börja dagis småningom och få lite annan stimulans! 😊

  2. Vi har precis missat er i parken inser jag nu. Vi åt lunch på vägen och kom fram före 12. Nästa gång ska jag höra av mej då vi är på väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *