4.7.2015 – fransar och Sommersby

Oh my gaad. Vilken skön feeling att slå sig ner i kvällssolen ute på stugan och korka en Sommersby, efter en hel dag i bil. Typ. Har agerat kusk åt farmor och varit i Riihimäki hela dagen. Snacka om världens sämsta tajming att gå och lova bort sig på en massa annat, just den finaste veckan på hela sommaren! Nåja. Nu tänker jag i alla fall bara ta det lugnt här i ett dygn framåt.

  

Klåpare som jag är lyckades jag tappa maskaraborsten i famnen på mig just innan jag skulle iväg och hämta farmor, så det blev klädbyte i sista stund. Den här klänningen (mammas gamla) hade jag på mig för tre år sedan när jag och killen träffades på kusinens bröllop. Och väskan är en gammal goding från Lindex. Har nyss fått in en liknande i butiken, men i äkta mocka. Så fin! Mycket snyggare axelrem har den också. Mocka och fransar är ju kokhett just nu, ifall ni inte är uppdaterade på trendfronten.

  
 
 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Tack! Jag har modifierat den lite genom att sy den kortare framtill, tidigare var den hellång 😊 Men tyget är ju fantastiskt också, väldigt romantiskt och somrigt😍

  1. Vilken ljuvlig klänning! 🙂 Väskan är också riktigt fin! Har varit sugen på en fransväska ett tag, men har ännu inte hittat nån som känns helt rätt..

    1. Tack 😃 knepigt att hitta rätt om man har en viss modell i tankarna, men jag tycker faktiskt det flesta fransväskor är rätt fina! Speciellt de i äkta mocka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *