4.7.2013 – reafyndat

Jag är inte den som reafyndar så ofta. Köper jag kläder så känns det som om de ska vara värda pengarna till normalpris också, annars kan man lika gärna låta bli att köpa det. Förstår ni vad jag menar? Om man sett ett plagg till normalpris men inte köpt det då, så känns det som att man helt enkelt inte gillar det tillräckligt mycket om man inte är villig att betala fullpris för det. Men när det kommer till underkläder så fyndar jag gärna! Underkläder är inget jag gillar att lägga ner pengar på. Vem bryr sig liksom om vad som ligger där under mina byxor? Så igår var jag in en sväng på Lindex och norpade åt mig lite undisar till -50%. Extra glad blev jag också när jag hittade kimonon jag sett på tidigare till -50%. Där hängde en ensam kvar och väntade på mig! Den här hade jag faktiskt spanat in till normalpris tidigare, men när jag gick tillbaka för att köpa den fanns den inte kvar, så jag antog att den var slutsåld. Därav lyckan. Älskar mönstret och färgerna. Så fin!
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *