4.6.2018 – från stugan till Stockholm

Vi kom hem från stugan i fredags och tillbringade helgen inne i stan istället. Var ut med båten ett par timmar på lördag dagen och på kvällen stack jag iväg till Svartå på 3-rätters middag. Efter middagen åkte hela gänget tillbaka till Ekenäs var vi fortsatte kvällen på en av stans terrasser och avslutade med dans på en båt långt in på natten. Mycket rolig kväll!

På söndagen var jag uppe rätt tidigt. Åt frukost, gick tillbaka till båten för att plocka undan från kvällen innan (och för att lata mig lite) före jag plockade upp barnen från mamma och pappas stuga.

På eftermiddagen åkte jag och barnen ut till sambons morföräldrars stuga för att ta en fika. Tog också årets första dopp där! Rätt så uppfriskande, och inte alls kallt då man väl kommit i.

För tillfället befinner jag och barnen oss faktiskt på Silja Galaxy på väg hem från Stockholm. Vi bestämde oss igår kväll för att följa Jocke till jobbet, så imorse hoppade vi på dagsbåten från Åbo. Skönt att kunna göra såna spontangrejer nu när det är sommarlov och vi varken har jobb eller dagis att tänka på!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *