4.6.2014 – Finbesök & egna kläder

Fick lite chock när jag kom ut och det var så varmt imorse, skinnjackan jag hade på mig var helt överflödig! Vi har ju inte riktigt blivit bortskämda med sommarvärme här i Västnyland senaste veckan, så värmen är mer än välkommen tillbaka för min del.

Kom på mig själv med att vara helt klädd i plagg från min egna lilla butik när jag tog en spegel-selfie nyss. Kjol här. Tishan här. Och favvo-ballerinorna här.

image

Har förresten fått en massa trevliga och oväntade besök här i butiken de senaste dagarna. Sånt gör en gla´! Igår tittade bland annat en söt Taikuri förbi. Sedan en Crazy-Marie (från studietiden i Vasa) med sin 9-månaders avkomma. Och så var alltid lika snygga Elin in en sväng. Idag har redan mästerfotografen hunnit titta in tillsammans med sin lilla bebé, så vem kan jag vänta härnäst månne?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *