4.5.2016 – weather addicted

Helst av allt skulle jag vara utomhus varendaste en minut på dygnet som det är ljust ute nu när vädret är så här härligt, men idag tillbringade jag ändå förmiddagen inomhus. Städandes. Och jag fick så himmelens mycket gjort medan Minou sov. Är helt chockad över hur jäkla effektiv jag är! I’m a machine.

Är medveten om att stugan hinner sen likadan ut igen (och fyra gånger värre) på de fyra dagar som återstår till kalaset på söndag, men just nu är det en enorm frihetskänsla att ha det undan i alla fall.

image

Sedan gick vi och köpte ett par nya shades åt Minou, och vidare till parken för att gunga. Nu sover hon igen och den här gången har jag bänkat mig utomhus i en solstol. Här tänker jag sitta fastklistrad tills hon vaknar igen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *