4.4.2018 – Ett steg närmare min vision

-INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR-

Jag har länge haft en vision för hur köket skall se ut när det slutligen är 100% färdigt, men jag har inte riktigt hittat de rätta prylarna som möter mina drömmar. Har gått omkring i typ alla lokala butiker som kunde tänkas ha vad jag är ute efter, men utan framgång. Så nu smällde jag av en liten beställning till Lagerhaus istället. Glömmer alltid bort att de har nätbutik i Finland! Om de prylarna uppfyller mina förväntningar är jag i alla fall en liten bit på väg.

 

Här ovanför hittar ni alltså länkarna till de exakta produkterna som nu är på väg hem till mig. Hittade däremot dessa ursnygga krukor i vår lokala butik Latvala förra veckan. Så jädrans fina alltså!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *