4.4.2017 – Tisdag

-INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR-

Godmorgon! Betydligt bättre fiilis här idag än under söndagskvällen, haha. Har ledig dag och det har lovats strålande väder (var det håller hus vet jag dock inte).  Har börjat fundera lite på vad jag skall lägga på mig på helgens 30-års fest i Stockholm. Det är inte det lättaste att klä sig snyggt just nu… Beställde hem ett par mammabyxor under helgen, så ifall de hinner komma är de kanske ett alternativ tillsammans med ett par lägre klackskor. Annars får jag väl börja gräva här hemma i garderoberna.

Beställde också ett par nya gummistövlar från Tretorn. För det första vet jag inte var mina gamla är, och för det andra är de så klumpiga på foten att jag ändå inte vill gå med dem. Börjar vara trött på att skitna ner mina läder-jodphurs med våt sand i parken. Dem går jag ju med till vardags också, och jag är inte den som orkar putsa mina skor varje dag. Så nu hoppas jag de här gummistövlarna är lika sköna och smidiga på foten som de ser ut!

IMG_2061

Nu skall jag koka lite mer kaffe och sedan börja aktivera mig och Minou. Vi skall gå och förhandsrösta (är ju i Sthlm på riktiga valdagen) och sedan gå till parken. Den här gången tar jag vagnen med ifall jag har en lika trotsig tjej på vägen hem igen. Då får jag spänna fast henne i vagnen. Har aldrig behövt använda vagnens bälte än, men någon gång ska väl vara den första 🙂

Tips: Sista dagen idag att få -25% på hela beställningen på Ellos!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *