4.4.2016 – Måndag. Igen…

Godagens godagens (Minous favorithälsning -hon skrattar hysteriskt när man skakar hennes hand och säger det)! Här går det inte framåt i många knop idag. Killen är hemma, vi har ingen lägenhet att renovera på och inga andra projekt som kallar för tillfället. Så det har varit en ytterst lugn förmiddag här i röda stugan. Vilket är väldigt sällsynt.

Jag tänkte köra ett träningspass under dagen (skönt att få det undanstökat så att kvällen sedan är ledig) och plugga lite bokföring nu medan Minou sover. Jäklar, vilken råddagågga det här med bokföring är alltså. Så mycket att ta in! Vi kommer att inleda bokföringsstudierna i höst med distansstudier och tenta av en bok om grunderna i bokföring. Men jag får nog börja plugga redan nu om jag skall komma igenom hela boken (och verkligen fatta vad jag läser) innan hösten har jag på känn. Som tur är detta ändå inte helt nytt för mig, jag har ju lite erfarenhet av det hela tack vare min tid som företagare. Annars skulle det nog vara rena rama hebreiskan.

IMG_4128

You may also like

Inga kommentarer

  1. Älska bokföring! 🙂 Lycka till med studierna, jag minns att jag inte heller fattade nåt av det då men nu när man bokför sgs dagligen börjar det sjunka in.

    1. Ja, det gäller ju säkert bara att nära på och repetera, repetera, repetera! Väntar tills jag också kommer till det skedet att allt känns klart som korvspad! 😄

      1. Klart som korvspad blir det tyvärr aldrig, i alla fall inte i högskolevärlden där ministeriet ändrar reglerna hela tiden, känns det som 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *