4.4.2016 – Dagens kap

Vilken härlig dag det blev, vi har varit ute flera timmar idag. Får väl passa på nu eftersom det är lovat regn två dagar framöver… Vi började i alla fall med att gå på lunch, hela lilla familjen. Vi gick till ett ställe som ligger en bit bort, så det blev en skön liten promenad dit och tillbaka. Sedan traskade jag omkring i stan en stund tillsammans med Minou innan jag mötte upp Perfektionisten Pia som sålde lite barnkläder åt mig. Bland annat den här jätte fina halaren.

image

Vi var ju tvungna att prova den på en gång, så det blev en stunds lek ute på gården i samma veva (därav missmatchningen med mössan). Halaren satt helt perfekt, är så nöjd med den! Minou också. Tror jag.

image

Det andra hon fick var de här byxorna. Hur söta!?

image

Nu har jag precis varit ute och sprungit en vända. Lyssnade på senaste avsnittet av Malins & Michaelas podd Projekt Framgång. Har aldrig lyssnat på den innan, men nu måste jag nog lyssna igenom alla de tidigare avsnitten också, gillade den! Den handlar ju om företagande, vilket intresserar mig. Men jag är så dålig på poddar, så jag har inte kommit mig för att lyssna på den innan.

image

Nu skall vi ännu hoppa i bilen och åka iväg och handla, sedan är dagens göror överstökade. Jag brukade alltid passa på att handla medan Minou sov förr. Men nu för tiden är det en rolig gemensam syssla. Hon gillar att sitta i kundvagnen och titta på folk medan jag får handla i lugn och ro, utan att behöva oroa mig för när hon vaknar och blir sur över att sitta fastspänd i bilstolen.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Vad roligt Linda att du gillar podden! 🙂 Var själv också en otroligt dålig poddlyssnare förr, men nu lyssnar jag på rätt många. Tror det är lite av en vanesak så hoppas du vänjer dig vid vår. 😉

  2. Jättefin halare! Vi skulle också behöva en liknande. Lillasyster och storebror är inte alls samma storlek samma tid på året verkar det som, så fast man skulle kunna ärva gamla kläder så funkar det inte. Sååå typsikt!

    1. Ja, jag var verkligen nöjd med den! Och så blir man extra glad då man fyndar sånt begagnat (men i nyskick) till en billigare peng 🙂 Tokigt jo om det är olika säsonger vid olika storlekar, så att man inte kan ärva av större syskonen… Men alltid lite kul att få handla nytt också förstås 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *