4.4.2014 – välkomna åter

När ni kan läsa det här inlägget betyder det att bloggen är igång igen, fortfarande på samma adress men på ny portal. Det har känts väldigt frustrerande att sidan lades ner helt och hållet under flytten, och att jag inte lyckats få med hela mitt arkiv från blogg.se ännu. Men jag jobbar på det! De gör verkligen allt för att man inte skall kunna flytta bloggen därifrån, de har låst bloggarnas arkiv på något sätt så att man inte skall få det flyttat därifrån. Men jag har tagit hjälp av ett företag som är experter på sånt här, så jag har ännu hopp om att det skall gå! Känns ju lite trist att lämna nästan 7 år av dokumentering bakom sig, även om det i dagsläget känns som en enda lång pinsamhetshistoria att blicka tillbaka.
Jaja, hoppas ni gillar nya designen i alla fall.

20140404-140230.jpg

Blev sugen på fläta här om dagen, och visst gick det att fläta i min korta toffs! 🙂

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *