4.4.2014 – birthday

Idag firade DinoDina (butiken) 1 år och jag har kalasat med fina erbjudanden och kaffebjudning. Tänkte först att jag skulle bjuda på lite småtugg, men mat och kläder är ju inte en så hemskt lyckad kombination.

20140404-183359.jpg

 

Om ni nu går och river er i håret för att ni missat de här fina erbjudandena (skyll er själva, ni måste ju gilla DinoDina på FB 😉 så kan jag trösta er med att de fortsätter ännu imorgon! Att köpa ett par 180 euros Jeffrey Cambell skor för 135 euro är ju till exempel inte helt fel.

image

You may also like

Inga kommentarer

  1. Sjukt störande att jag råkar vara bortrest fre-sön! Men visst var det så att det är hunkydory popup i Karis nästa lördag?

    1. jo Hanna, Hunkydory pop-up i Karis nästa lördag!
      Och om det är Hunkydory du ändå är ute efter så har jag det ju inte i butiken i Ekenäs ändå, så då missa du kanske inte så mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *