4.3.2016 – Att vända blad

IMG_4085-001

Det var inte bara lek och kaffedejtas som gällde igår, det var också en hel del arbete. Det har blivit dags för mig att tömma butikslokalen i Karis, så hela kvällen roadade vi kläder och skruvade ner butiksinredning. Jag har nu officiellt Raseborgs största garderob, vågar jag påstå. Skall fortsätta tömma senare idag, men först ska jag iväg till Svartå och rida. Så skönt att få tankarna på lite annat mellan varven, för det här tömningsjobbet är inte det minsta roligt kan jag lova. Nu inser jag ju på riktigt att det är över, om jag nu mot förmodan inte gjort det tidigare. Jag får väl se det som ett avslutat kapitel i mitt liv. Nu är det dags att vända blad och börja skriva på en ny blank sida.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *