4.2.2019 – intensiv start på veckan

Den här första dagis-/arbetsdagen blev rätt så lång och intensiv. Vi stack iväg hemifrån vid 8-tiden imorse och var inte tillbaka förrän tolv timmar senare. Jobb och dagis – hämta barn – till Karis på handbollsträning en sväng – föra barn till barnvakt – möte på dagis – hämta barn – hem och lägga barn. Pjuh. Nu skall jag själv slänga i mig lite kvällsmål och förbereda morgondagen innan jag kilar i säng jag också.

Imorgon väntar 1,5-års kontroll för Milton på morgonen innan en lite kortare arbetsdag följer. På kvällen kommer jag att föra barnen till sin farmor och farfar på övernattningsparty och själv åka till Karis för att sova där. Skall iväg till Helsingfors på operation tidigt på onsdag morgon, så det löser sig smidigast så! Sen är det sjukledigt och soffan som gäller åtminstone några dagar framåt gissar jag.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *