4.2.2018 – Söndag

Den här söndagen har vi inga planer alls. Mamma är på jobb, pappa pynjar på båten och Jocke jobbar i någon lägenhet, så jag hänger hos föräldrarna med barnen. Renoveringen borde bli klar i början av nästa vecka (alltså inte inkommande vecka utan därpå följande), så jag siktar på att få färdigt städat så att vi kan flytta in helgen därefter. Just nu står allting stilla eftersom vi väntar på både köksmaskiner och dubbeldörrar som skall in mellan kök och matsal. De borde anlända i slutet av inkommande vecka.

Ni som följer mig på Instagram (@lindasjoblom) har sett någon liten skymt av köket, men här på bloggen har jag ju faktiskt inte visat något av den pågående renoveringen. Det känns inte så kul att lägga upp halvfärdiga bilder, men här kommer nu en liten sneak peek för er ändå.

Nu skall jag mata avkommorna och sedan skall vi åka en sväng till butiken. Bara för att fördriva tid. Vill inte ha lillemannen ute så mycket i den här kylan eftersom han fortfarande är rosslig i lungorna och täppt i näsan, så vi får helt enkelt hitta på annat att fördriva tiden med.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *