4.2.2017 – Lördag

Go´kväll på er! Här blev det tyst i några dagar. Har nämligen varit helt slutkörd varje kväll efter arbets-/skoldagen och inte orkat plocka fram datorn då jag legat däckad på soffan. Också ikväll är jag stationerad på soffan framför Mello, men med aningen bättre mående efter en kortare arbetsdag i hallen (renoveringsobjekt). Arbetet är nu alldeles på slutrakan där, så förhoppningsvis blir det några lugnare helger för både killen och mig efter det.

Imorgon skall jag försöka få till ett inlägg med den tredje nyheten jag hade att berätta för er. Det borde väl vara den sista tror jag? Men jag drunknar också i skolarbeten för tillfället, så döda mig inte om jag inte håller vad jag lovat. Nu tillbaka till Mello. Trevlig kväll!

img_1421Girls just chillin´…

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *