4.2.2015 – godmorgon från luften

Det här med att stiga upp tidigt på morgonen är nog inte alls min grej, jisses så segt det var när klockan ringde 5.30. Men iväg kom jag och nu sitter jag på flyget mot Stockholm. Måste säga att jag rådiggar Norwegians nya plan. Väldigt luftiga och fräscha! Och att de har WiFi är ju bara ett stort stort plus. Dessutom fick jag sittplats vid nödutgången, så jag har massa extra plats för benen.

Nu skall jag försöka sluta ögonen några minuter. Det blir en lång dag, så jag skall ta vara på den vila jag kan få. Återkommer förhoppningsvis med massa trevliga bilder sedan.

image

 

You may also like

Inga kommentarer

      1. Vet ej exakt, trol runt 5 år, använd åt 3 barn. Men dock aldrig krockad med. Det är en Britax som man klickar fast i ställningen man har i bilen.

        1. Okej! Elin hade också en som är 5 år, så jag kan ju ta den då isf 😊 Men det sägs väl att man inte ska använda bilstolar som är äldre än 5år? Varför vet jag inte, vad skulle de få för fel!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *