4.12.2013 – Onsdagstankar

Igår på kvällen fick jag plötsligt ett ryck när jag såg på högen med ofotade plagg till DinoDina.com och tänkte att nu banne mig skall jag pröva få till vettiga bilder utan fungerande blixtar. Så jag ställde igång min lilla studio, lade på ett lager smink och ställde mig framför kameran. Har inte ännu vågat se på resultatet, men skall strax börja gå igenom bilderna och se om det finns något som kan användas.
På tal om det så vill jag bara passa på att lyfta fram vilken otroligt bra kundservice NetOnNet (där jag köpt mitt studioset från) har. Så himla trevligt bemötande man får där, de är verkligen hjälpsamma och tillmötesgående. Svenskarna är nog snäppet vassare på det här med kundbetjäning än oss finnar.
 
 
Och så en gammal bild från ifjol vintras (som inte har något med inlägget att göra) på det. Förutom att jag gillar hårfärgen på bilden väldigt mycket och funderar på en page kombinerat med den färgen tills nästa frissabesök om 2 veckor! Vad tror ni om det?
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Provade på page en gång för ett par år sedan och gillade det verkligen. Kände mig så sofistikerad på något sätt. Plus att det var kul att till fest kunna locka håret och få en perfekt messy look. Och så var det superskönt på sommaren. Enda negativa var att det gick åt några hårspännen för att hålla det på plats då man tränade och ville hålla håret borta från ansiktet. Jag röstar definitivt JA!

    Svar:
    Jag har också haft page för ganska många år sen och visst var det tjusigt! Men det är just det där med träningen, jag blir redan nu tokig på små hårstrån som rymmer iväg från hästsvansen, så hur skall jag klara av det sen då!? Går och drömmer om pannlugg hela tiden också, men det kan jag ju glömma.. :)Meeen, en lite längre page känns nog faktiskt inte helt omöjligt just nu! Tack för din röst!

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *