4.11.2014 – Tävling!

Här skall ni få en riktigt bra tävling att gotta er i. I samarbete med Dry Lake har jag fått glädjen att lotta ut en valfri festklänning bland er här på bloggen. Hur fantastiskt är inte det!? För nu börjar det ju verkligen vara på tiden att fundera på klädsel till julfester och nyårspartyn. Och vem har finare festblåsor än Dry Lake!? Exakt. Ingen.

Det enda ni behöver göra är att gå in och gilla deras Facebook sida (<- länk) och sedan lämna en kommentar här att ni gillat och deltar. Jag ser även att de har en egen tävling på gång på sin sida, så vill ni ha dubbel chans att vinna en klänning kan ni ju alltid dela den tävlingen på er FB-wall och lämna en extra kommentar i inlägget där på deras sida 😉

Ni kan vara med och tävla ännu på lördag (8/11). På söndag drar jag en vinnare! Lycka till!

drylake

You may also like

Inga kommentarer

    1. Jag tror de kontaktar dig sen om du vinner, och då får du meddela vilken klänning du vill ha. Det beror förstås också på vad de har i lager, det vet jag inte riktigt?

  1. Gillar och deltar 🙂 Ganska skoj att kunna vara med i dylika tävlingar igen när man sakta och ganska osäkert är påväg tillbaka till den gamla kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *