4.10.2019 – när vardagen är stormig

Hörde jag fredag!? Att jobba 75% och hålla fredagarna lediga är kanske det bästa beslut jag någonsin gjort. Arbetsveckorna går sååå mycket fortare och det känns som om det är helg nästan hela tiden. Att jag är ledig betyder sällan ändå att jag är ledig. Oftast har jag massa andra sidojobb att sköta om den här dagen. Men omväxling förnöjer säger man ju.

Det har inte exakt varit en lika lugn och fin morgon idag som i lördags på stugan. Jag började förmiddagen med ett träningspass på gymmet, vilket blev ett mycket välkommet avbrott hemifrån. Barnen är i luven på varandra konstant just nu, så jag gör inte så mycket annat än reder upp strider och strider själv med dem. Så himla energikrävande alltså.

Ska snart åka iväg till Airbnb-huset och städa upp för ett gäng som ska bo där under helgen. Annars har vi inte så mycket program på schemat den här dagen. Jätte skönt!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *