4.1.2016 – När vintern kom

Nu börjar det då. Vinter. Kyla. Snö. Allt det där som jag inte är så hemskt förtjust i. Men visst måste jag medge att det var rätt skönt utomhus idag, bara man klädde på sig ordentligt. Kändes dessutom varmare än de två senaste dagarna, trots att mätaren står på -12 (-22 lovat till torsdag!). Antagligen är det mindre fuktighet i luften nu, efter några dagar av kyla. Och så har det ju inte blåst heller. Just nu är jag hur som helst väldigt tacksam över Teneriffa resan vi bokade igår! Nio dagar av värme på kommande. Måste visserligen vänta en dryg månad på det, men det är något att se fram emot i alla fall.

image

Idag har jag städat ut julen här hemma. Julstjärnorna i fönstren och på borden får fortsättningsvis stå framme, det är ju så trevligt med det där extra ljuset då man stiger upp på morgonen. Men annars är det mesta bortplockat. De röda ljusen är utbytta till de gamla vanliga och julduken på matsalsbordet är tillbaka i skåpet där jag tycker den hör hemma.

Medan jag städar är det dock en annan liten dam som går och river fram allt hon får tag i. Hjälp, vad hon far runt alltså! Och såklart är det allt som man säger nej till som är mest intressant. Man riktigt ser hur hon testar en. Kollar att man säkert ser, och så fort hon får ögonkontakt så gasar hon iväg mot förbjudna ställen. Som blomman hon hade omkull idag. Den är fantastiskt kul att riva i. Rackarunge.

100CANON11

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hej! skönt med resa! 🙂 Hur bokade ni resan? söker resa till början av februari.. har du tips på hur man hittar billiga resor.. vi har tänkt oss Kanarieöarna! Brukar själv boka vi tjäreborg och finnmatkat men burkar ju då också kosta en hel del tänkt om du har tips på andra sätt att boka? H/Jennifer

    1. Vi bokade nu endast flyg, kommer att ta hotellet skilt (rekommenderar hotels.com). Vi flyger med Norwegian, men bokade faktiskt via apollomatkat.fi. De hade faktiskt exakt samma flyg 100€ billigare än vad norwegian hade på sin egen sida! Lycka till med letandet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *