4.1.2015 – söndagsmorgonen

Kickstartade den här söndagen med en kort lenkki. Joggade sakta upp till toppen av berget och sedan en liten omväg ner tillbaka. Det blev inte mer än 3km men fick ändå upp flåset rejält på grund av den branta uppförsbacken som utgjorde typ hälften av sträckan. Dessutom har jag sprungit så lite nu under graviditeten, så löpningen i sig är en lite större utmaning än förr.

image

Made it up to the top. Hyfsad utsikt här uppifrån också. Men det blåser riktiga stormvindar här idag, så man fick hålla i sig för att inte blåsa bort där uppe på toppen! Fast blåsa får det göra bäst det vill, för idag har vi SOL. Inte ett moln på himlen. Efter länken gick vi ner till poolen vid 11.30 tiden, men kom nyss tillbaka upp till balkongen. Det blåste så kraftigt att det började flyga omkring solstolar och parasoll, så vi vågade faktiskt inte ligga kvar. Men vi har sol på balkongen också, så vi kan sitta här istället. Det känns lite tryggare så.

imageTjockismagen.

Nu är klockan redan lite över 13 här, så vi ska väl ta och slänga ihop någon lätt lunch åt oss. Är vi riktigt aktiva kanske det blir ett besök till gymmet ännu lite senare idag, för att lyfta lite skrot. Det är det som är så härligt med att bo såhär, man kan leva vardagsliv precis som hemma men i en skönare miljö.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *