31.8.2016 – Sista augusti

Onsdag betyder hemstudiedag för mig. Minou har dagis även om jag själv är hemma från skolan. Jag måste ha det så, annars skulle jag ingalunda hinna med inlämningsuppgifter och annat skolarbete som måste skötas utanför skoltid. Utbildningen motsvarar ändå heltidsstudier trots att vi bara har två närstudiedagar per vecka, så det blir en del hemmaplugg också. Och det är just sånt jag sitter och sysslar med idag.

image

Har passat på att boka ny frissatid tills idag också, så alldeles strax skall jag kila iväg till salongen och fräscha upp kalufsen. Jaa, jag glömde ju bort min tid förra veckan, som jag misstänkte! Så pinsamt. Det kommer i alla fall att bli en liten frisyrförändring, är så trött på mitt hår just nu. Resultatet får ni såklart se senare!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *