31.7.2018 – En picnic i parken

Måste strax kila i säng, men vill bara visa er lite av vår fina dag. Idag stod som sagt picnic med Sandra och Saga på schemat. Vi möttes upp vid Cafferiet för att köpa med oss varsin sallad som lunch. Valde getost salladen som jag brukar, men bad om att få lite kyckling med i den också. Den är så himla god alltså! Vi hittade en skön plats i skuggan var vi satt och åt medan Saga och Minou lekte förvånansvärt snällt med varandra.

Flickorna har inte träffats ensamma på ett bra tag, så var lite fundersam över om de skulle vara blyga för varandra, men de var de inte alls! Allt gick jätte bra från första sekund. Enda tjafset som uppstod var väl över vem av dem som skulle få föra Miltons kissblöja i roskis, hahaha!

Som jag sa åt svärmor ikväll så har jag nästan lite ångest över att jag inte tillbringar varendaste en dag på stranden och i vattnet just nu. När skall vi nånsin få en så här badvänlig sommar igen liksom? Men imorgon står ju stranddejt på agendan, så då ska jag väl lyckas dämpa min ångest lite grann.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *