31.7.2013 – For him

De första höstplaggen från Adrian Hammond anlände till butiken idag. Tyvärr kommer jag endast att sälja AH i butiken från och med nu eftersom det gjorts nya säljvillkor och jag inte får sälja märket till Sverige via nätet längre. Att programmera om sidan skulle kosta så pass mycket för mig att jag inte tycker det är värt det, så från och med nu finns de endast i butiken i Ekenäs. Men om någon är intresserad av plagg ni vet att jag har (de kommer upp på DinoDina´s Facebook sida) så är det bara att kontakta mig på info@dinodina.com eller på min privata mail, så fixar vi det! Jag får ju alltså sälja dem inom Finland, så det är inga problem.
 
Här är i alla fall dagens nyheter.
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *