31.3.2016 – En torsdag morgon

Första lediga (programlösa) dagen på länge och jag inleder den första sovpausen (Minous alltså) med att bläddra i kurslitteraturen jag fick igår. Jag kommer att återuppta merkonom studierna i höst och då är det bokföring som gäller. Kundservicen kommer jag att få till godo i och med att jag har så mycket arbetserfarenhet av det. Så jag kommer nu att läsa grunderna i bokföring och löneräkning det kommande studieåret, sen får jag mina merkonom papper i handen till våren 2017.

image

Jag sitter också och sneglar på jobb med jämna mellanrum och har faktiskt hittat ett par intressanta som jag tänker söka. Jag är medveten om att man kanske inte är den attraktivaste kandidaten på arbetsmarknaden som kvinna i 30-års åldern med småbarn hemma (vilket är väldigt diskriminerande i mina ögon!), men om de väljer att inte anställa mig på grund av det så är det verkligen deras förlust! För jag är en förbannat duktig arbetare. Med mer erfarenhet och kunskap än många andra.

P.S Är du en Raseborgare/Hangöbo som är intresserad av jobb i Hangö i sommar så maila mig, har nåt som kanske kan intressera dig! Du ska helst vara över 25 år gammal.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *