31.12.2015 – En annan typ av årsresumé

Precis som julen, kom nyårsafton emot lika överraskande fort som varje år. Vi kommer inte att göra något speciellt det här året. Bara vara hemma med Minou. Och så kommer syster med sambo över på lite käk. Det har varit så mycket program den senaste tiden, så det ska bli alldeles skönt att få vakna upp ”pigg” och utan baksmälla imorgon. Varför ska man alltid påbörja det nya året med att må dåligt egentligen? Det lägger ju inte ribban särskilt högt för det kommande året liksom…

Men tillbaka till 2015. Det har väl varit ett ganska blandat år där både trevliga och mindre trevliga saker har hänt. Jag orkar inte göra någon årsresumé, för vem orkar läsa dem egentligen? Jag gör istället några korta snabba, för att gå igenom de största händelserna.

Årets resmål: Teneriffa i januari, Sverige ett antal gånger, Åland i juli, Berlin i augusti och Mallorca i september.

Årets bästa: Minou, såklart!

Årets tråkigaste: Att DinoDina läggs ned.

Årets största händelse: Tjaaa, det blir väl Minou det också.

Årets prestation: Att jag fortfarande fungerar som människa efter 8månader utan en hel nattsömn. Hur humöret varit hör dock inte till den här frågan, hehe.

Årets utmaning: Det måste väl vara att föda ett barn. Det hade jag aldrig gjort förr och hade ingen aning om vad jag skulle vänta mig.

Årets tack: Det går nog till mina föräldrar och svärföräldrar som hjälpt mig så mycket med Minou, och gjort det möjligt för mig att kunna träna och spela handboll! Och till sambon förstås, som tar hand om mig/oss och sliter hårt för att försörja oss.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *