31.12.2013 – Nail Studio Set

Om ni såg min önskelista innan jul så vet ni att jag önskade mig ett gellackskit för hemmabruk från Kicks. Jag fick inget kit, men tur var väl nästan det för dagen innan julaftonen hittade jag ett motsvarande kit (med ett mycket rikare innehåll) till ett billigare pris på Lidl. Bestämde mig genast för att gå tillbaka och köpa det efter jul om inte ett motsvarande dök upp i julklappshögen. Sagt och gjort, tog en del av mina julklappspengar och körde iväg till Lidl för att fynda. (Ja, på det viset är jag verkligen som ett litet barn. Väldigt viktigt att julklappspengar förvaras skilt för sig så att det verkligen är DE pengarna man unnar sig dessa extra ting för. Resten av pengarna ligger och väntar på att få åka till Gran Canaria om en månad. )
 
 
Har ännu inte hunnit provköra kitet, men jag ser förstås fram emot en helt ny nagelvärld och ett fint nagelår 2014.
Och ja, kitet finns alltså på Lidl och kostar 44,95€!
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. mitt nagelkit hittade jag i Säästöpörssi för några år sedan 😀 Har funkat hur bra som helst, så jag antar att Lidl även levererar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *