31.10.2016 – Att planera arbetsrum

Som ni vet har jag många projekt och idéer när det kommer till hemmet, hela tiden. Mycket snack – lite verkstad, kan man väl säga, haha! Att måla om vardagsrummet samt att få ett nytt kök går jag fortfarande och drömmer om. Men just nu är det här med klädförvaring för ytterkläderna och ett vettigt arbetsrum mer akut.

Jag nämnde ju redan tidigare att jag tänkte göra om vårt lilla gästrum/skräprum, som angränsar till tamburen, till ett kombinerat arbets-/klädförvaringsrum. Och jag har faktiskt redan kommit en bit på väg. Sängen (som ändå aldrig användes) är utkastad, en stor del av sakerna i rummet är utrensade och ett nygammalt skrivbord är redan införskaffat via Facebooks pryltorgsida. Skrivbordet, som i nuläget är mörkt träfärgat, skall eventuellt målas svart. Annars är det bara rekvisita som behöver införskaffas. Nu skall det bli ordning och reda, serni.

img_5346

Jag handlade redan lite smått och gott (häften, pappersclips och pennställ) i Stockholm under helgen. Men det som jag känner allra störst behov av för att få ett fungerande arbetsrum är förvaring för alla papper. Just nu ligger de löst slängda i en stor låda huller om buller, och jag håller på att bli tokig. Måste få ordning på dem! Den bästa och snyggaste(!) lösningen har jag kommit fram till att är broschyrställ i akryl. Hittade t.ex dessa på Skyltx som skulle fungera perfekt. Med dem får man en jätte bra översikt av vilka papper som ligger i vilket fack och behöver inte bläddra och leta i mappar hela tiden.

Skyltx säljer väl egentligen rekvisita som i första hand är riktade till företag. Men jag tycker man får lov att ha lite fantasi när man planerar sin egen vardag också. Det här korgstället t.ex skulle ju vara perfekt för klädförvaringsdelen! En Två korgar för mina accessoarer, en korg för barnskor, en korg för barn accessoarer.

Jag känner verkligen att det här med att planera är mina starka sida. Att förverkliga -not so much. Men nu när jag en gång kommit igång så skall jag banne mig slutföra också.

-inlägget innehåller reklamlänkar-

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *