31.1.2017 – Nyhet nr.2

Först och främst. Tusen tack för alla gratulationer. På bloggen. På Facebook. På Instagram. Ja, överallt. Har själv lite svårt att smälta att vi skall bli fyra ännu, men det är ju ett tag dit fortfarande så det hinner väl sådär sakta gro in.

img_5826

Som jag sade så hade jag ju flera nyheter att dela med mig av och jag tycker vi går direkt vidare till nyhet nummer två. Det är att jag blivit erbjuden jobb på min praktikplats och därmed kommer att börja jobba på sidan om studierna från och med IMORGON. Där kommer jag sedan att jobba fram till slutet av juni då jag blir mammaledig. Kul va!? Är jätte glad över att allt ordnade sig så bra nu. Lite extra slantar är naturligtvis alltid välkommet. Jag hoppas bara att det inte skall påverka mitt mående negativt, då det blir ett helt annat tempo i vardagen än jag är van vid. Tidiga mornar, lämna på dagis, jobba 8h, hämta på dagis, fixa mat, kvällssysslor, nattning och ordna allting hemma inför samma rumba nästa dag igen. Det blir inte mycket fritid då sambon snart återvänder till jobbet i Sverige! Men jag får försöka tänka att det bara är frågan om en kort period och se till att inte klämma in för mycket annat program på sidan om allt det här. Helgerna får bli heliga framöver. Yeah right…

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *