30.9.2016 – fredag

Fredag, jippii! Här klädde vi oss fredagsfina i nya kläder tidigare, men bytte om till lekvänligare och gick ner till parken för att leka en stund innan kvällsmaten. Där stormade som sjutton, men annars var det riktigt frisk och skön luft. Det var skönt med lite syre efter en dag på skolbänken.

100canon35

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Jag ska kurera mig med alla vitaminer jag köpte på hälsokostaffären tidigare idag och gå tidigt i säng för att försöka vara en lite piggare människa imorgon. Skall dessutom tvinga sambon stiga upp med Minou och unna mig själv en sovmorgon.

img_5254Tunika och leggings här // strumpor här

Idag är sista dagen som Ellos har -25% (kod 345718) på barnkläderna, så jag måste också passa på att klicka hem lite vinteraccessoarer som jag glömde beställa sist! Hon behöver åtminstone ett halsskydd, fodrade vattentäta handskar och en tät luva som håller snö och vind ute.

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *