30.9.2014 – sista september

Godmorgon på er! Hade tänkt slänga in ett inlägg här lite tidigare redan, men har suttit och krigat med datorn som tydligen samlat på sig något jobbigt virus. Hatar sånt här. Jädrans teknikprylar som aldrig kan fungera smärtfritt. Anyhow. Hur galet är det inte att det redan är sista september!? Den här månaden har verkligen susat förbi. Det har ju varit en galet fin höstmånad, hoppas oktober fortsätter på samma sätt.

image

Inte mycket att göra på jobbet idag. Kanske jag fortsätter hänga om lite på herrsidan samt jobba lite med webben, men annars chill. Har en massa plagg jag borde fota till webbshoppen också, men nu har ju min trogna modell gått och skaffat sig en liten kula, så det funkar ju inte riktigt 🙂 Nån som känner sig manad att modella lite?

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag kan gärna ställa upp som modell om du inte hittat någon annan och om jag passar ! 😀 studerar i Helsingfors men är i Karis på helgerna.

    1. Hej Emelie! Jätte jätte snällt att du erbjuder dig! Hade egentligen tänkt mig någon lite äldre eftersom jag har märken som Hunkydory som också skall fotas och de har en lite ”äldre” målgrupp. Men till exempelvis Cheap Monday spelar det inte så stor roll med åldern eftersom de har en lite yngre kundgrupp. Jag kan höra av mig ifall det blir aktuellt! 🙂 tusen tack för att du tog kontakt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *