30.8.2016 – Starka viljor och kvällstrots

Go´kväll där. För mig känns det helt som om det vore måndag idag eftersom vi börjar vår skol-/dagisvecka på tisdagar. Så tisdag är numera vår måndag. Har som sagt varit i skolan idag och efter den var jag på ett möte angående en eventuell praktikplats. Vi skall ut på praktik redan i mitten av oktober, så det skulle gälla att få en plats kirrad småningom. Jag fick bra vibbar av mötet men vi är flera stycken som ansökt om plats där, så det är helt enkelt bara att se vem/vilka de väljer, beroende på hur många de känner att de är i behov av.

Vi var ute och promenerade med Minou (jag promenerade, hon åkte i vagnen) på kvällskvisten och tyvärr drog det ut lite på tiden, så jag hade en övertrött flicka när vi kom tillbaka. Det resulterade i gråt och trots vid kvällsgröten. Hon äter annars rätt så duktigt, men idag var det bara en massa kladd så jag insisterade på att hjälpa. Jag klarar ju inte av att se på en massa oreda och klott… Men nej, det var inte alls bra! Blåbär och gröt flög runt medan ögon och näsa rann. Höll redan på att ge upp när vi båda plötsligt bara fick nog, och sekunden efter satt vi båda och skrattade åt hela situationen.

image

Det är inte alltid en dans på rosor det här småbarnslivet. För tillfället finns det så mycket vilja och bestämdhet i den här lilla kroppen, så det är inte klokt. Ni kommer faktiskt åt få läsa ett lite längre inlägg om livet som småbarnsmamma här på bloggen snart. Det var en läsare som önskade att jag skulle skriva om hur jag upplever hela resan med barn så här långt. Var det som jag väntade mig? Vad har varit bäst/jobbigast? Hur har detta påverkat arbetslivet etc? Allt det här ska ni få svar på i det inlägget.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *