30.6.2016 – Tidiga mornar

Vet inte riktigt vad jag tycker om det här med att Minou börjat vakna 6.30 om mornarna och tycker det är dags att stiga upp då. Eller jo, jag vet vad jag tycker. Jag tycker det är lite för tidigt! 7.30 hade varit mer passligt. Hade jag själv förstått att gå i säng lite tidigare om kvällarna hade det kanske inte varit så tungt på mornarna, men så där blir det alltid då jag hittar någon ny serie att se på, jag kan inte slita mig!

Nu skall vi i alla fall kila iväg till parken. Har en liten gnällspik här hemma för tillfället pga att någon vaknat lite för tidigt och fortfarande är trött…

IMG_4455

You may also like

Inga kommentarer

  1. Usch kännee igen detta med tidiga morgnar. Min dotter vaknade också då hon var i minous ålder jätte tidigt. Ofta redan kl 5. Och var gnällig och trött men skulle inte somna om. Och så var det varje dag tills hon blev två. Hemskh då jag själv jobbade heldag med skiftjobb och fick aldrig sova en endaste morgon. Fastän mannen steg upp ibland så vsr det ju ljud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *