30.6.2014 – sista juni

Har krafsat bort skiten under naglarna och återvänt till civilisationen igen. Häj!

image

Sitter just nu också surfar efter en ny kalender till min pärm. Det verkar omöjigt att hitta en läsårskalender (utan hård pärm) som går från juli/augusti 2014-2015. Hittar bara helårskalendrar. Tips anyone!? Har mängder av möten och resor inbokade som jag gärna skulle vilja skriva ner nu innan mitt huvud blir allt för rörigt. Telefonkalendern kan jag inte alls med. Måste ha en riktig.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hej! Du kan göra din egen kalender på personligalmanacka.se. Jag har gjort sådana sedan 2006, de blir precis sådana du vill. Nu går det dessutom att få som finlandssvensk.

    1. Hej! Tack för tipset. Har nån gång varit in där och tänkt börja designa faktiskt, men sen har jag aldrig orkat lägga ned tid på det… 🙂 Kanske jag skulle pröva göra det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *