30.5.2017 – Bakslag

Det där bildbomben jag lovade er idag får vänta till en annan dag. Trodde jag skulle ha all tid i världen att gå igenom resebilder idag, på min lediga dag, men riktiga livet kom imellan. Började morgonen med att må illa och hälsade lite närmare på WC-byttan efter många veckors spypaus. Blev redan orolig att jag dragit på mig en spysjuka, men efter att har fört Minou till dagis och vilat på soffan ett par timmar så mådde jag bättre igen. Antar att jag bara var så slutkörd efter resan att kroppen sa ifrån.

På eftermiddagen när jag mådde bättre drog jag iväg till rådgivningen på kontroll och när jag kom hem tog jag itu med hushållet som var ett ännu värre kaos än jag väntat mig. Sen fick vi besök av Elin, Sigge och Charlie och så var dagen plötsligt över. Så bilderna, de får helt enkelt vänta till en annan dag. Nu måste jag prioritera sömn och vila.

IMG_2777

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *