30.5.2015 – 10 års jubileum

Studenternas dag idag. Själv ska jag gå på 10-års student träff ikväll. Jisses alltså, tie år sen jag tog studenten! På ett vis känns det som igår som vi stekte sönder huden i Ayia Napa och lade på oss fem kilo på två veckor, sådär passligt till studentfotograferingen. Samtidigt som det känns som en hel evighet sedan (vilket 10år iofs är). Jag har hunnit med så mycket sen dess, kan jag tycka. Jag har hunnit ta en estenomexamen, jobba både som bartender och servitör på Vasas överlägset bästa krogar/restauranger (Ollis & Strampen) ett antal år, flytta till Norge, jobba på Lindex några år, flytta hem, starta företag, skaffa familj… Skall bli intressant att se vad de andra sysslat med under tiden också!

  

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *